13 de juny de 2024

Periòdic digital

Notícies Festeres

II TROBADA DE COMPARSES I FILADES DELS CAVALLERS DEL CID

El passat dissabte 18 de maig a Xixona, i coincidint amb l’any de la Capitania Cristiana dels Cavallers del Cid de Xixona, van celebrar el segon encontre de comparses i filades dels Cavallers del Cid i la música va retronar pels carrers.

Una filada que està vivint un any molt intens amb multitud d’activitats, com aquesta que va congregar a més de 100 festers i de festers que comparteixen nom, actitud, ideals, i des de la rebuda amb un vi d’honor per part de la filada Cavallers del Cid, i amb discurs de benvinguda del president de la Federació, Jonathan Gras, que també pertany a aquesta filada.

Torn per a la música on feren una cercavila per la part nova del poble i a les dotze, gran desfilada molt acolorida, alegre, desimbolta i donant un estat de festa al poble en els tres quarts d’any en què retornarà la festa a Xixona.

Foto conjunta en la porta de l’ajuntament i tot amenitzat per la Unió Musical de Xixona, banda oficial dels Cavallers del Cid.

Després, com no podria ser d’altra manera, un dinar de germanor. I en números: uns 200 participants de 12 poblacions diferents.