13 de juny de 2024

Periòdic digital

Notícies Festeres

II ENCONTRE NACIONAL D’AMBAIXADES

El passat dissabte 25 de maig de 2024 es va celebrar a Xixona el II Encontre nacional d’ambaixades amb la participació de Molina del Segura amb “La entrega de Mulinat at Sikka”, Sant Vicent del Raspeig amb “l’ambaixada mora i cristiana”, la del Campello “Ambaixada Cristiana”, la d’Almansa “Ambaixada mora nocutra” i la nostra, el “Juí sumaríssim del moro traïdor”.

Amb un ambient extraordinari i l’agraïment de la presidenta de la UNDEF Pepa Prats: “Vull agrair en nom de la UNDEF i en el meu com a Presidenta, l’organització i el bon treball realitzat el passat dissabte en el II Encontre d’Ambaixades, enhorabona, Joni!
Me’n vaig anar molt contenta! Per favor, fes extensiva aquesta felicitació a tota la teua Junta i a la Senyora alcaldessa”. Cosa que és d’agrair després de tota l’organització realitzada.

L’Encontre va acabar amb una desfilada per part de la Unió Musical de Xixona i un dinar de germanor.